Kvalitex Kft.
1136 Bp. Pannónia u. 11.

Telefon: (+36 1) 340 4700, (+36 1) 450 0205
Fax: (+36 1) 339 8274
E-mail: info@kvalitex.hu

Magunkról

A KVALITEX KFT. (Kvalitex Tudományos, Technológiai, Kereskedelmi Kft.) importőri és cégképviseleti tevékenységét 1993 óta végzi a biotechnológia-molekuláris biológia, az analitikai és szerves kémia területén.

A modern szerves kémiai laboratóriumok számára rotációs-, lefújásos- és centrifugális vákuum-bepárlókat, reaktorokat, programozható és párhuzamos reaktorokat, fűtőeszközöket, szárítószekrényeket és exszikkátorokat kínálunk a hagyományos üveg-, teflon,- porcelán-, gumi-, és fémeszközök mellett.

 

 

Cégünk a kromatográfia terén is különlegességeket kínál a hazai szakembereknek. A preparatív folyadékkromatográfiát alkalmazó szakemberek kíváló minőségű eszközei, tartozékok, fittingek, fecskendők, csövek, szelepek széles kínálatából válogathatnak. Különféle töltetekkel kínálunk HPLC oszlopokat is.

 

Korunk egyik legdinamikusabban fejlődő tudományága a biotechnológia-molekuláris biológia, a biokémia. Büszkék vagyunk arra, hogy ezen a területen világszerte jól ismert, nagy te-kintélyű, kiváló minőségű termékei miatt minden országban megbecsült, az adott terület élvonalába tartozó külföldi cégek képviseletét láthatjuk el. Mára cégünk a magyar bio-technológiai reagens és műszerpiac egyik számottevő szereplője lett. Biokémiai, sejt- és molekuláris biológiai reagenseket, enzimeket, kiteket, műszereket, fogyóeszközöket kí-nálunk a magyar kutatók részére.

 

2003 novemberétől Cégünk a laboratóriumi készülékek, tartozékok és reagensek kereskedelme, valamint készülékek üzembehelyezése és szervize területén minőségügyi menedzsment rendszert vezetett be és működtet, amely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2001 szabványnak.

 

Fő célunk egy eredményesen működő, folyamatosan fejlesztett minőségirányítási rendszer segítségével képessé tenni társaságunkat megrendelőink elvárásának teljes körű megismerésére, kielégítésére.

 

Kollégáink komoly szakmai gyakorlata a biztosítéka annak, hogy valóban csak kíváló minőségű termékeket szállítsunk megrendelőinknek, legyen szó akár a legapróbb műanyag alkatrészről, vagy a legérzékenyebb sejtbiológiai reagensről. Kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal, nem fognak csalódni.

 

dr.Tétényi Pál

ügyvezető