Kvalitex Kft.
1136 Bp. Pannónia u. 11.

Telefon: (+36 1) 340 4700, (+36 1) 450 0205
Fax: (+36 1) 339 8274
E-mail: info@kvalitex.hu

Ziath

  www.ziath.com

A 2005-ben alapított brit Ziath cég olyan új, innovatív termékeket fejlesztett ki, amelyek célja az élettudományi területen zajló folyamatok egyszerűsítése az egyetemi laboroktól a gyógyszeriparig.
A Ziath által kifejlesztett kódolvasó berendezések segítségével szakértő módon lehet a minták tárolását nyomonkövetni.
Mintamenedzsment-megoldásaik különféle mintakezelési folyamatokra alkalmasak. A mintakövetési igényeket intuitív szoftverrel, 2D vonalkód-leolvasókkal és magas szintű technikai támogatással oldják meg annak biztosítása érdekében, hogy több időt tudjon kutatásra fordítani a minták hosszadalmas keresése és azonosítása helyett.
Az általuk előállított 2D mintaszkennelők és olvasók lehetővé teszik nagyszámú minta gyors és pontos azonosítását másodpercek alatt. A laboratóriumi automatizálás integrációjával kapcsolatos tapasztalataik lehetővé teszik termékeik testreszabását, hogy az Ön igényeinek megfelelő nagy teherbírású mintakezelő rendszert építsenek fel.
Termékkínálatuk beépítése az Önök mintakezelő rendszerébe megnövelheti laboratóriumuk teljesítményét. A házon belül kifejlesztett szoftver ideális a nagy adatkészletek dokumentálásához és archiválásához, valamint a hozzá tartozó kiváló minőségű hardver több száz mintát képes másodpercek alatt feldolgozni.

Termékek:

2D kóddal jelölt csövek tároláshoz és fagyasztáshoz is 2D vonalkód leolvasók
Eszközök és készülékek csövek kiválasztásához és kiemeléséhez Szoftverek adattároláshoz és jelölő címkék nyomtatásához