Kvalitex Kft.
1136 Bp. Pannónia u. 11.

Telefon: (+36 1) 340 4700, (+36 1) 450 0205
Fax: (+36 1) 339 8274
E-mail: info@kvalitex.hu

Diba/Omnifit


https://www.dibaind.com/

 

A DIBA céghez tartozó OMNIFIT márkanév 1973. óta ismert a kromatográfiás világban. Az alacsony- és közepes nyomású kromatográfia teljes eszköztárát kínálja: csatlakozók és adapterek, kolonnák, csövek és fittingek, szűrők és oldószeres üvegzáró szelepes kupakok. A cég honlapján részletes információ található minden egyes termékről, itt egy rövid, magyar nyelvű összefoglalót kínálunk csupán.

Termékek:


Kromatográfiás kolonnák
Vissza az elejére

Valamennyi Omnifit komplett kolonna teljesen felszerelten, használatra készen kapható, csövekkel és fittingekkel, hogy Ön azt a már meglévő rendszeréhez csatlakoztathassa. A kolonna mellé csomagolt frit készlet tartalék PE és PTFE fritet is tartalmaz és két felszerelt csatlakozó csövet, fittingeket a kolonna csatlakoztatásához.

Mindhárom fenti típus további háromféle felszerelésben kapható:

-Két, nem állítható, fix kolonna lezáró elem, egy olcsó megoldás olyan esetekre, ha a kolonna hosszát nem szükséges változtatni. Fontos megjegyezni, hogy a 3 mm-es kolnnák csak ilyen kivitelben kaphatóak. Ezeket a kolonnákat -FF jelöléssel látják el.

-Egy fix és egy állítható kolonna lezáró elem lehetővé teszi a töltet méretének korlátozott növelését, vagy csökkentését. Az állítható lezáró elem lehetővé teszi a felhasználó számára a lezáró rész mozgatását, így minimalizálható a töltetnél a diszturbancia. Ezek az oszlopok -AF jelölést kaptak.

-Két állítható lezáró elemmel ellátott kolonnák - -AA jelöléssel - több fix végű kolonnát is helyettesíthetnek, hiszen a két elem mozgatásával 160 mm hosszirányú változtatás is lehetséges.

Valamennyi kolonnatartozék külön-külön is megvásárolható, így ha bármi elhasználódott, vagy elveszett, esetleg a kolonna maga eltört, valamennyi alkatrész pótolható. Egy önálló üvegtest beszerzése egy komplett oszlop helyett sokkal olcsóbb megoldás és a cserélhető lezáró elemekkel különböző újabb applikációkat tesz lehetővé.

A kolonnák használatával kapcsolatos hasznos tanácsokat itt olvashatja el.

Katalógus letöltése

Vissza az elejére


Csatlakozók

Click-N-Seal® Click-N-Seal® Micro 6-40 Fitting for Microfluidic Applications 6-40 Regular Fittings Gripper
              

 

MicroBarb® Barbed Adapters Omni-Lok™ Fittings & Ferrules Mountable Block Connectors
                 

 

Vissza az elejére